2013. március 13., szerda

Az egyik szervizes. John Deere 7730.


A szériaszám.
Papi is ide ért. :) 
Tipikus 7030-as széria.
John Deere 7730,a háttérben pedig a 6620-as.
Hátulról.
Lacám is beugrott egy kép erejéig. :D
Megvilágosodva.
Lentről. :) 
Kettecskén,közben a 8320T-st szerelik bent. 
 Még egy gyors fotó.
 A szériaszám és a márka. Deere. John Deere.

Na még mielőtt áttérnék az újoncra előtte egy kicsit menjünk vissza az időbe,amikor még nem volt "R" széria jelzés a John Deere-okon csak 30-as vagy 20-as. :)
Amikor kiértünk az udvarba egyszer csak megpillantottuk a sarkon a 30-ast a sarkon. Na gyorsan biciklire fel és már tekertünk is hátra.Az R-es még ráér,nem megy sehova. Odaérve mit látunk? Ott egy 20-as. Nem is akár milyen. 8320-as és mackó gumis. Na akkor dupla élmény és még plusz képek. Mind a ketten gépet elő.Kattingattunk és" küzdöttünk" a fényért,na meg állígattunk jobbra,balra. Az ihlet és a kreativitás mint mindig megszállt minket.Legalább is engem biztos. :D
Ennek eredményt láthatjátok a képeken.

Fotózási módok:A felhős időjárás miatt nem volt egyszerű dolgunk,de megoldottuk. Egyszer volt fény egyszer nem. Ez már megszokott. :P Na mindegy.
Általában normál fotó módban volt a gép.Közben felhős vagy nappali fény üzemmódot használtam,meg egy kicsit játszottam a megvilágítási idővel.

Mikor a lámpákat fotóztam vagy a szériaszámot és a márkanevet,akkor Makró módot használtam és akkor is a megvilágítási idővel játszottam. A Makró módnak(véleményem szerint,de lehet amúgy is) az az előnye,hogy a lényeget örökíti meg,arra összpontosít rá,azt "élesíti ki", a többit pedig"elhomályosítja",a háttérbe szorítja. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése